Suikerbewust eten

Elk jaar kwam ik een pond aan, vooral de laatste jaren en elk jaar dacht ik: “als ik dit gewicht kan houden, dan ben ik blij”. Maar het werd steeds erger, elk jaar kwam er weer wat bij. Ik had er genoeg van en heb me verdiept in suikerbewust eten, met als resultaat 13 kg afgevallen, ik voel me beter, gezonder, fitter, mooier en ik heb veel meer energie gekregen. Wanneer je 10% afvalt geeft dat al een enorme gezondheidswinst, je voelt je veel mooier, ziet er beter uit en hebt aantoonbaar meer energie.

In 2015 ben ik gestart met de training ‘suikerbewust eten’. Inmiddels heb ik meer dan 300 mensen geholpen om gezonder te gaan eten en af te vallen. Bij ervaringen kun je lezen hoe anderen de training ervaren hebben en wat het hen heeft opgeleverd. De suikerbewuste methode werkt ook heel goed voor diabetes (suiker) patiënten en voor iedereen die zo lang mogelijk gezond wil blijven. 

Voor mij werkten diëten niet, en ik kon het ook niet volhouden. Ik wilde heel graag een paar kilo minder wegen, maar ik wil er eigenlijk niet heel veel voor moeten doen. Daarvoor is het leven tekort en hou ik teveel van lekker eten. 

Lekker eten en 5 tot 10 kilo afslanken tegelijk. Geen honger hebben, voelen dat je lichaam weer in balans komt, dat je meer energie krijgt en lekker in je vel zit. Meestal nemen lichamelijke klachten ook af. 

‘In de training suikerbewust slank’  maak je kennis met een gezonde leefstijl, je krijgt ook tips  om de overtollige kilo’s kwijt te raken. Zonder dieet maar met een nieuwe leefstijl waarin je gewoon lekker kunt eten en ook af en toe  mag smokkelen.

Ik doe niet aan shakes en repen maar gewoon eerlijk, gezond en betaalbaar voedsel uit de supermarkt. zonder fratsen en voor wie wil superfoods.

mijn motto is: ‘hoe voed ik mijn lichaam in plaats van het te vullen’.

Ook in 2019 geef ik trainingen suikerbewust eten. Deze training is inmiddels uitgegroeid tot een training waarin ik je alle geheimen vertel over hoe je lichaam werkt en wat je het beste kunt eten om gezond te blijven. Ik vertel je alles over gezonde voeding, vitaminen en mineralen. De training geef ik wekelijks op dinsdag en donderdag avond, waarbij wisselen van avond mogelijk is. In de training leer ik je hoe je jouw lichaam in balans brengt. Dit doen we door de voeding- stressbron (suiker) te vermijden en de ontstane tekorten in je lichaam weer aan te vullen.  Hierdoor zullen niet alleen de extra kilo’s verdwijnen, maar je krijgt ook meer energie en je voelt je fitter. 

Veel lichamelijke klachten zullen verdwijnen of sterk verminderen, dat is toch wat jij ook wil?  GEZOND OUD WORDEN!!!

Door aan te sluiten bij een groep leer je nieuwe mensen kennen, je kunt elkaar steunen,  en we wisselen recepten uit. 1 op 1 begeleiding is ook mogelijk. 

Elke week bespreek ik een thema, zoals:

  • hoe werkt het lichaam
  • wat doen voedingstoffen in het lichaam
  • wat doet water in het lichaam
  • welke zijn de goede voedingsmiddelen en waar koop ik die
  • Hoe maak ik de meest gezonde maaltijden
  • wat eet ik dan gedurende de de dag

De voorlichtingsavond is op:  maandagavond 27 januari  om 19.30 uur en op dinsdagmiddag 28 januari om 14.00 uur. 

De training start op dinsdagavond 4 februari en donderdagavond 6 februari.

graag voor deelname aan de voorlichtingsavond (dit is kosteloos en geheel vrijblijvend) aanmelden via:  info@coachingspraktijkbronckhorst.nl of telefonisch 06-27216508

diploma basis voeding