Courgette spaghetti met champignons en gehakt

Nodig: 2 courgettes/ 300 gr rundergehakt/ 1 ui/ 1 puntpaprika/ 250 gr champignons/ zout en peper/ 350 gr tomatensaus/optioneel geraspte kaas

Hoe maak je het: snijd de ui fijn en de champignons in plaatjes. Was de paprika verwijder de zaadjes en snijd in stukjes. Verwijder de zachte binnenkant van de courgette, snijd de courgette in sliertjes en bestrooi met zout en  laat dit minimaal een kwartier intrekken. (hierdoor wordt het gerecht minder vochtig). Bak de ui en voeg het gehakt toe en bak dit rul. Voeg de champignons en de paprika toe en roerbak enkelen minuten mee.  Voeg de tomatensaus toe met eventueel wat water om op de gewenste dikte te krijgen. Roerbak de uitgelekte courgette een paar minuten mee. Strooi er naar wens wat kaas over.

Dit bericht is geplaatst in Pasta's. Bookmark de permalink.