Groene groente salade

Nodig: 75 gram spinazie 1⁄4 broccoli/ 1⁄2 venkel /1⁄2 avocado /klein handje pijnboompitten/ 1⁄2 eetlepel hennepzaden/ 1 eetlepel olijfolie (extra vierge)/Keltisch zeezout en zwarte peper/ citroensap of appelazijn/(Optie: 1 handje geiten feta of kip)

Hoe maak je het: Snijd de roosjes van de broccoli en doe deze in een stoompan. Laat deze een paar minuten stomen totdat ze beetgaar zijn en laat ze even afkoelen. Was indien nodig de spinazie. Breng dit op smaak met de olijfolie, citroensap/ appelazijn, zeezout en peper. Snijd de venkel in dunne plakjes. Snijd ook de avocado in plakjes. Kruimel de geiten feta in je handen over de salade (of de kip) . Rooster de pijnboompitten licht in een pannetje. Doe alle ingrediënten in een saladeschaal en meng het door elkaar.

Dit bericht is geplaatst in Groente recepten. Bookmark de permalink.