Macaroni met rode saus en wortel

Nodig: 200 gram (linzen) macaroni/ 200 gram rundergehakt/ 1 ui, gesnipperd/ 1 teentje knoflook/ 250 gram geraspte wortel/ 400 gram tomatenblokjes uit blik/ 2 el tomatenpuree/ 1 1l oregano/ 1 tl tijm/ Zout en peper naar smaak.

Hoe maak je het: Bereid de macaroni volgens de instructies op de verpakking. Bak het gehakt in een pan. Pers de knoflook. Voeg de knoflook en ui toe aan het gehakt. Voeg de geraspte wortel, tomatenblokjes, tomatenpuree, oregano, tijm, zout en peper toe en breng het aan de kook. Laat het 8-10 minuten pruttelen op middelhoog vuur en roer regelmatig. Voeg eventueel een scheutje water toe als het te droog wordt. Serveer de macaroni met de saus.

Dit bericht is geplaatst in Pasta's. Bookmark de permalink.