Pasta met kip, spinazie en roomkaas

Nodig: voor 2 personen: 250 gram pasta/2 kleine kipfilets of 200 gram aangemaakt / 1 bakje gemengde paddenstoelen/ 500 gr verse spinazie/ 1 grote eetlepel verse roomkaas of boursin/ 8 zongedroogde tomaatjes in reepjes gesneden/ 50 gram pijnboompitten/ geraspte Parmezaanse kaas/ naar smaak Basilicum/peper en zout.

Hoe maak je het: kook de pasta volgens gebruiksaanwijzing gaar in water met een bouillonblokje. Snijd de kipfilet en bak ze bruin op een hoog vuur. I.p.v kipfilet kun je ook aangemaakt  gehakt rul bakken.  Voeg de paddenstoelen toe en bak ze mee. Doe de spinazie erbij en roerbak deze even mee. Voeg daarna de zongerijpte tomaatjes (in reepjes) toe en laat even goed warm worden. Als laatste de pijnboompitten erbij doen en de eetlepel Boursin of verse roomkaas en laat alles goed door verwarmen. Maak op smaak met Basilicum, peper en zout. Schep de pasta met saus op een bord en strooi de kaas erover.

Dit bericht is geplaatst in Pasta's. Bookmark de permalink.