Portobello met tomaat en mozzarella

Nodig: 4 portobello’s (hele grote paddenstoelen)/2 tomaten/1 bol mozzarella/Basilicum blaadjes/Peper en Zout.

Hoe maak je het: Verwarm de oven voor op 180 graden. Snij de steeltjes uit de portobello’s en snij die in stukjes. Snijd de tomaten in plakken. Snijd vier plakken van de mozzarella en snijd de rest in kleine stukjes. Meng de stukjes mozzarella met de steeltjes van de portobello. Breng op smaak met peper en zout. Vul de portobello’s met dit mengsel. Leg op het mengsel een blaadje basilicum en hier bovenop plakjes tomaat. Dek het geheel af met een plak mozzarella. Bak de gevulde portobello’s ongeveer 15-20 minuten in de oven.

i.p.v.  Mozzarella kun je ook verse geitenkaas nemen.

Dit bericht is geplaatst in Paddenstoelen. Bookmark de permalink.