Categorieën
Dressings - kruidenboter

Romige bbq sauzen

Tzatziki: meng 125 ml zelfgemaakte of suikervrij mayonaise met 125 ml Griekse yoghurt, zout en peper en voeg geraspte komkommer en  fijngehakte knoflook toe.

Tonijnmayonaise: meng 125 ml mayonaise (zie hierboven) met 100 gram uitgelekte tonijn en 4 fijngesneden ansjovisjes uit blik of glas en 1 eetl kappertjes.

Tartaarsaus: meng 125 ml mayonaise met 2 fijngehakte hard gekookte eieren, 2 eetl gehakte bieslook en 2 fijngehakte sjalotjes.

Kruidenmayonaise: meng 125 ml mayonaise met 2 eetl gehakte dille, bieslook, peterselie en basilicum.

Wasabi mayonaise: Roer 1 thl wasabi pasta door de mayonaise.

Knoflookmayonaise: voeg 1 thl citroenrasp, 1 thl pepersaus en 4 teentjes fijngehakte knoflook, 2 thl mosterd toe aan de mayonaise.

Yoghurt citroensaus: meng 125 ml mayonaise met 125 ml Griekse volle yoghurt, zout en peper. Voeg 1 eetl citroensap en 1 thl citroenrasp toe.