Thaise groene curry met kabeljauw en doperwt

Nodig voor 4 personen: 300 gr volkoren of zilvervliesrijst/ 1 stuik paksoi/ 500 gr kabeljauwfilet/ 1 eetl olijfolie traditioneel/ 70 gr Thaise groene curry kruidenpasta/ 1 blik 400 ml kokosmelk/ 1 schoongeboende limoen/ 1 bakje koriander/ 150 gr tuinerwten (diepvries)

Zo maak je het: snijd de paksoi in dunne reepjes. Snijd de kabeljauw in stukken van 2 cm. verhit de olie in de pan en fruit de curry kruidenpasta (2 min.) voeg de kokosmelk toe en laat 5 min. zachtjes koken. Rasp de schil van de limoen en pers de vrucht uit. Snijd de koriander grof. Voeg het wit van de paksoi toe verwarm 1 minuut mee. Voeg het groen van de paksoi, de erwten en de kabeljauw toe en laat 3 minuten mee koken. Breng op smaak met de limoensap en rasp, peper en zout. Strooi de koriander erover. Serveer met rijst.

Dit bericht is geplaatst in Rijst gerechten, Vis. Bookmark de permalink.