Vruchtenbrood

Nodig: 100 gram amandelmeel (mag ook 200 gr) / 100 gram boekweitmeel (wanneer je 200 gr amandelmeel neemt dan geen boekweitmeel toevoegen.) 50 gr mix van zonnebloem en pompoenpitten/ 200 gr kleine stukjes gedroogd fruit (vijgen,rozijn,appel,abrikozen,rozijnen, dadels etc.) 1 geraspte appel/4 eetlepels gesmolten kokosolie/4 eieren/1 theelepel kaneel/wat Keltisch zeezout

Hoe maak je het: verwarm de oven voor op 170 graden

Doe alle ingrediƫnten met uitzondering van de kokosolie en eieren in een grote kom. Roer dit goed door elkaar. Klop de eieren schuimig in een aparte kom. Voeg dit samen met de gesmolten kokosolie toe aan de vruchten mix en roer alles goed door elkaar.

Doe dit over in een bakblik dat bekleed is met bakpapier. Zet het 20 min. afgedekt met aluminium folie in de oven. Haal de aluminium folie eraf en bak nog een half uur op 170 graden.

Dit bericht is geplaatst in Brood en koekjes. Bookmark de permalink.